Ultimele informări.

REDIRECȚIONEAZA PÂNĂ LA 3,5% din impozit către SINDICATUL LIBER AL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI DUNĂREAN pentru constituirea de fonduri pentru ajutorarea membrilor

Orice contribuabil poate dispune direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală dorește (conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal). 

 

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație. Ea reprezintă o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean către entitatea dorită de acesta. Dacă doriți să sprijiniți activitatea SLI Dunărean prin redirecționarea a 3,5% din acest impozit plătit statului pentru salariul din anul 2022, urmați pașii de mai jos, până la data de 25 Mai 2023:

 

1: Descărcați și tipăriți formularul

Anul pre-completat în formular este 2022, deoarece ne referim la impozitul pe venit din anul financiar încheiat 2022.

 

2: Completați formularul

Formularul se completează de mână, în două exemplare, dintre care unul rămâne la dvs. cu numărul de înregistrare primit la depunere de la Administrația Finanțelor Publice.

Se completează datele de identificare (pct. I), opțiunea privind distribuirea sumei pentru o perioadă de 2 ani (dacă doriți direcționarea și în anul următor) (pct. II) și semnătura contribuabil. Restul rubricilor nu trebuie completate (sau se completează doar dacă este cazul).

 

3: Depuneți formularul

Puteți depune formularului astfel:

- ne puteți trimite formularul completat cu datele dumneavoastră, scanat și semnat pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

>> DESCĂRCAȚI FORMULARUL 230 DE AICI <<